Burg. Backxlaan 175, 7711 AD Nieuwleusen 0529 - 48 43 75 helios@heliosnieuwleusen.nl

Zomeraanbieding voor leden van sportverenigingen

Kom fit de zomerstop door!

Om de zomer fit door te komen en om ná de zomerstop in topconditie je eigen sport weer op te pakken.

Wij bieden op maat gemaakte sportspecifieke programma’s voor zowel de individuele sporter als in groepsverband. Onder deskundige begeleiding kun je doelstellingen behalen zoals b.v. het verbeteren of onderhouden van je uithoudingsvermogen en / of kracht.

Vragen: helios@heliosnieuwleusen.nl

Overige acties en blogartikelen

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en wetenswaardigheden!

Aanbieding zomeractie sportverenigingen

Zomeraanbieding voor leden van sportverenigingen Kom fit de zomerstop door! Om de zomer fit door te komen en om ná de zomerstop in topconditie je eigen sport weer op te pakken. Wij bieden op maat gemaakte sportspecifieke programma’s voor zowel

Vacature Pilates instructeur

Gezocht! Pilates instructeur Word jij onze nieuwe Pilates instructeur? Tijdens het boefenen van Pilates gebruik je je hele lichaam waardoor alle spieren aan het werk worden gezet. Er wordt met name gelet op het aanspannen van de diepergelegen spieren die

Nieuw bij Helios: Omega 3 Zinzino Balance oil

Nieuw bij Helios! Omega 3 Zinzino Balance oil Zinzino BalanceOil helpt de Omega 6:3 balans te herstellen in het lichaam. Omega 3 is een essentieel vetzuur dat ons lichaam niet zelf aanmaakt en we zijn hierdoor voor de inname afhankelijk

Verleidingen

Verleidingen Tips voor hoe om te gaan met verleidingen Verleidingen Hieronder een aantal tips voor diegenen die nu thuis zitten en moeite hebben met verleidingen. 1. Zet verleidingen naar een andere plek bv in een andere kast (waar je het

Ontdek ons aanbod

Voor iedereen een passend aanbod.

Vragen? Neem contact met ons op

Het kan natuurlijk voorkomen dat je een vraag hebt over onze tarieven, ons aanbod of heel iets anders. Je kunt ons altijd even bellen of mailen. Langskomen mag uiteraard ook, dan zorgen wij dat de koffie klaar staat!