Burg. Backxlaan 175, 7711 AD Nieuwleusen 0529 - 48 43 75 helios@heliosnieuwleusen.nl

Onze actuele acties en cursussen

Onderstaand vind je een overzicht van onze huidige acties en cursussen.

Onze huidige cursussen

Workshop energie management

Van uitgeblust naar opgeladen! Herken je jezelf in 1 of meer van onderstaande situaties? Je voelt je vaak moe. Het ene moment heb je alle energie en het andere moment is de batterij ineens compleet leeg
Tijdens de workshop op 17 maart behandelen we welke aspecten invloed hebben op jouw energielevel en gaan we aan de slag met je deze beter kunt managen.

12 weekse cursus sterker worden en spiermassa aankomen

12 weken lang ga jij samen in een groep onder deskundige begeleiding van onze BGN gewichtsconsulente José en een professioneel schema van onze personal trainer Thomas werken aan het sterker worden en het ontwikkelen van meer spiermassa, waarbij je tevens onbeperkt bij Helios in de fitnessruimte kunt sporten.

12 weekse cursus afvallen begeleiding in groepsverband

Samen in een groep afvallen kan jou net dat extra duwtje in de rug geven en die stok achter de deur zijn naar het ontwikkelen van een nieuwe en gezonde leefstijl. Samen in een groep werk je 12 weken lang aan het ontwikkelen van een nieuwe en gezonde leefstijl onder deskundige BGN begeleiding van onze voedingsdeskundige José.

12 weekse cursus afvallen individuele begeleiding

Wil je liever individueel begeleid worden naar het ontwikkelen van een nieuwe en gezonde leefstijl? Dan ga jij 12 weken lang onder deskundige begeleiding van onze BGN gewichtsconsulente José werken aan het ontwikkelen van een gezonde leefstijl. Je kunt ervoor kiezen om de cursus met of zonder sporten te volgen.