Afvallen en voeding

Samen werken wij aan jouw doelen

Professionele begeleiding op basis van voeding, sport en leefstijl

Nieuwe cursussen!

2 tot 4 kilo afvallen in 4 weken

Wil jij 2 – 4 kilo afvallen? Gegarandeerd resultaat al in 4 weken! (eventueel een mooie opstap naar meer)

2 keer in de week kom je sporten:
– 1x per week doe je mee met de les Big Five omdat krachttraining jouw vetverbranding een boost gaat geven. Tijdens de les krijg je de aandacht die je nodig hebt voor jouw motivatie en het perfect uit kunnen voeren van de oefeningen.
– 1x sport je op een moment in de week die jou uitkomt. (groepsles of fitness)
-1x in de week wegen en meten en voedingsadvies (bij José) op afspraak.

Geen tijd om te sporten, toch mee doen?
Voor jou hebben we ook een oplossing!

Waarom je hieraan mee wilt doen?!
-Je gaat met een strakke buik de zomer in!
– Er wordt gewerkt met de foodapp zodat je heel handig bij kunt houden wat je eet. Complete voorbeeld menu’s dus niet zelf nadenken.
– Leefstijladviezen, wij helpen jou met het maken van gezonde keuzes.

Informatieavond over deze afval cursus is dinsdagavond 7 juni bij Helios , 19:00 uur

Opgeven of vragen: j.borger@heliosnieuwleusen.nl

Startdatum Zomer-afval-cursus: 21 juni om 19:00 uur

Kosten
€ 168,- met 2x per week sporten
€ 126,- zonder sporten

Ben je aanvullend verzekerd dan is een vergoeding via je zorgverzekering mogelijk.

 

12 weekse cursus – Sterker worden & Spiermassa aankomen

Informatieavond (vrijblijvend) op maandag 28 februari om 20:00

Wil jij alles weten over sterker worden en meer spiermassa opbouwen?

Ontdek het met onze cursus Sterken worden / Spiermassa aankomen 12 weekse cursus in groepsverband.

Om spieren op te bouwen is het belangrijk dat je voldoende eiwitrijke voeding en calorieën binnenkrijgt.

Wat je zoal leert in deze cursus:
• Trainen met het juiste gewicht en reps • Calorieën inname en verbruik
• Voldoende eiwitten eten
• Hoe je slim varieert in je training
• Je leert over rust en herstel

12 weken lang ga jij samen in een groep onder deskundige begeleiding van onze BGN gewichtsconsulente José en een professioneel schema van onze personal trainer Thomas werken aan het sterker worden en het ontwikkelen van meer spiermassa. Tijdens deelname aan de cursus mag je onbeperkt gebruik maken van de fitnessruimte.

Ga jij ervoor? Geef je op j.borger@heliosnieuwleusen.nl

Volg de cursus samen of individueel.

Afvalcursus

NIEUW! Nu met complete weekmenu's!

Drie keer per jaar start een afvalcursus waarin je in 12 weken kunt werken naar een gezond gewicht en waarbij je zelf lichamelijk in conditie komt. Deze cursus is een combinatie van sporten en dieet. Je wordt onder deskundige begeleiding gestimuleerd om jouw huidige levenspatroon te doorbreken. Doordat je in een groep van maximaal 8 deelnemers dezelfde situatie doorloopt, zul je merken dat je genoeg stimulans en drijfveren hebt om door te zetten. Bovendien is samen afvallen heel gezellig!

Volg de cursus samen of individueel.

Sterker worden

NIEUW! Nu met complete weekmenu's!

Wil jij graag sterker worden en meer spiermassa opbouwen? Dan is de cursus “Sterker worden” echt iets voor jou!

12 weken lang ga jij samen in een groep onder deskundige begeleiding van onze BGN gewichtsconsulente José en een professioneel schema van onze personal trainer Thomas werken aan het sterker worden en het ontwikkelen van meer spiermassa, waarbij je tevens onbeperkt bij Helios in de fitnessruimte kunt sporten.

Professionele begeleiding op basis van voeding, sport en leefstijl

Afvallen is meer dan alleen bewegen

Waarom afvallen?

Een pondje meer of minder, daar hebben we allemaal wel eens last van. Gelukkig is dat meestal snel te verhelpen. Als je op tijd in actie komt tenminste! Doe je dat niet, dan loopt het uit de hand: van 2 kilo teveel, naar 5, 10, 15, 20, 40 of nog meer…. Laat het niet zover komen! Een slanker leven is niet alleen een gezonder, maar ook een fitter en blijer leven! Rond het 30e levensjaar daalt onze stofwisseling in rust met 8 tot 12 procent. Hoe ouder, hoe meer moeite je dus moet doen om op gewicht te blijven.

Zo behaal jij 100% jouw doel

Hoe gaan wij te werk

Volg een voorlichtingsbijeenkomst van de cursus, neem contact met ons op of kom een keer bij ons langs op afspraak. We leggen uit hoe het traject in elkaar steekt, welke gegevens wij van jou willen weten, zoals bijvoorbeeld persoonlijke omstandigheden, jouw gewicht, lengte, tailleomvang en lichaamsvetpercentage. Jouw gangbare voeding- en leefpatroon wordt besproken. Het kan zijn dat wij je vragen om een voedingsdagboek bij te houden. Allemaal punten om inzage te krijgen in jouw huidige levenspatroon. Daarna starten we met de cursus of krijgt je individueel bewegingsadvies en voedingsadvies. Jij bepaalt zelf hoe je dit wilt!

Aandacht voor jou
100%
Vergoeding via de zorgverzekering
100%
Professionele begeleiding
100%
Voedingsadvies op maat
100%
Online begeleiding
100%

Individueel afvallen

Wil je liever niet in de groep begeleid worden? Dan kun je ook individueel afvallen onder deskundige begeleiding. Het voordeel hiervan is dat jouw tempo niet bepaalt wordt door de groep en kun je langer de tijd nemen dan de 10 weken die normaal gelden voor afvallen in groepsverband.

Deskundige begeleiding

Onder begeleiding van onze BGN gewichtsconsulente José Borger en werk je individueel of in groepsverband aan blijvend resultaat. In alle gevallen is het voedingsadvies maatwerk, omdat de stofwisseling in combinatie met het bewegingsprogramma voor iedereen anders werkt. Lees hier meer over BGN gewichtsconsulent.

Gewichtsconsulent online

Heeft je weinig tijd en/of wordt het moeilijk om wekelijks af te spreken dan kun je ook kiezen voor Gewichtsconsulent online. In plaats van persoonlijk en op lokatie gaat de communicatie via de mail. Jouw eetpatroon en hoeveelheden houd je bij in de Heliosapp. Hierin vind je ook informatie over wat er allemaal in jouw voeding zit. Aan de hand van jouw ingevulde eetpatroon geeft onze gewichtsconsulent José weer de nodige adviezen, zodat jouw voeding beter in balans komt. Het is mogelijk om vooraf een intake te doen bij Helios voor weging en metingen en af en toe af te spreken voor een persoonlijk consult met extra metingen en wegen. Dit is aan jou, we kunnen ook alleen via mail communiceren. Je kunt voor de gewichtsconsulent online direct contact opnemen met j.borger@heliosnieuwleusen.nl

Supermarkt-safari

Leer etiketten lezen en maak bewustere keuzes! Samen gaan wij op safari naar de supermarkt. Wij geven jou voedingsadvies en leren je hoe je gezonde keuzes kunt maken, hoe je de productinformatie moet lezen en leggen we uit wat sommige ingrediënten nou eigenlijk betekenen. Een hele praktische en leerzame instructie waarbij je echt weet waar je de volgende keer bij het boodschappen doen op moet letten.

Vergoeding via zorgverzekeraar

Verzekeringsmaatschappijen doen er alles aan om mensen gezond oud te laten worden, daarom wordt veelal een afvalcursus onder deskundige BGN begeleiding vergoed.

Contactformulier

    Vragen? Je bent bij ons altijd welkom!
    Bel 0529 - 48 43 75

    Je kunt ons tijdens openingsuren telefonisch bereiken. Uiteraard kun je ons ook een mailtje sturen of een berichtje achterlaten via het contactformulier.

    Helios sport & performance