bedrijfsfitness

De perfecte weg naar fitter personeel

Zowel in groepsverband als individueel

Bedrijfsfitness

Hoe werkt het

Als werkgever weet je wel dat fitte werknemers productiever zijn en meer energie hebben. Veel sporten zijn blessure gevoelig en daarom is fitness, een groepsles, bootwalk of bootcamp onder professionele begeleiding een uitkomst. Je kunt de organisatie van bedrijfsfitness uitbesteden aan Helios.

Bedrijfsfitness individueel
Je geeft de werknemer eigenlijk de mogelijkheid om op bedrijfskosten of tegen een kleine vergoeding te sporten. Jouw werknemer sport in haar of zijn eigen tijd, en kiest  voor een sportactiviteit, groepsles die bij hem of haar past. 

Bedrijfsfitness in groepsverband
Om de teamspirit van jouw werknemers te vergroten, kan ook onder werktijd worden gesport. Je maakt afspraken over een vast tijdstip in de week (wellicht meerdere tijden) en in overleg kunnen we vaste groepslessen of wisselende programma’s maken. Ook kunnen we het naar een doel toe werken of het groepsgevoel stimuleren door samen te sporten. Het is mogelijk om gezonde voeding en voorlichting hierover aan jouw programma toe te voegen. Bedrijfsfitness in groepsverband is een setting waarin mensen met elkaar op een andere manier bezig zijn en dit verhoogt het groepsgevoel.

Bedrijfsfitness buiten
Wij kunnen ook bootwalk of bootcamp verzorgen. Onze trainer ontvangt de groep, waarna de buitentraining start. Voordeel, zeker voor mensen die alleen binnen werken, is dat ze nog eens buiten komen en daardoor alerter blijven en beter kunnen functioneren. Wel sporten we met regen en sneeuw gewoon door, alleen bij extreme weersomstandigheden wordt een training afgezegd.

Starten met bedrijfsfitness
Wil je starten met bedrijfsfitness? Maak dan een afspraak met Natasja Westerhof. Zij leidt jou graag rond en kan voor jou de mogelijkheden op een rijtje zetten. Ook hoe jij jouw werknemers kunt motiveren om te starten met sporten.

Contact
Natasja Westerhof
E: n.westerhof@heliosnieuwleusen.nl

Alle voordelen op een rij

Onderscheidende factoren

Wij vinden het belangrijk dat jij optimaal plezier beleefd aan het Small Group Personal Trainingstraject en dat je jouw gestelde doelen behaald. Hierbij bepaal jij bijvoorbeeld zelf op welke dag en welk tijdstip de personal trainingslessen jou het beste uitkomen.  

Aandacht voor jou
100%
Persoonlijk fitnessschema
100%
Begeleiding tijdens het sporten indien gewenst
100%
Veel verschillende toestellen
100%
Elke 8 weken een nieuw fitnessschema
100%

Contactformulier

    Vragen? Je bent bij ons altijd welkom!
    Bel 0529 - 48 43 75

    Je kunt ons tijdens openingsuren telefonisch bereiken. Uiteraard kun je ons ook een mailtje sturen of een berichtje achterlaten via het contactformulier.

    Helios sport & performance