Helios Summer Fair

Summer Fair - Zaterdag 11 juni van 09:30 tot 14:00

Alles wat je moet weten


Zaterdag 11 juni houdt Helios Sport & Performance een Summerfair in en rondom Helios (Burgemeester Backxlaan 175, Nieuwleusen), van 9:30 – 14:00 uur. Leden van Helios mogen een stand neerzetten waarin zij producten en/of diensten mogen presenteren met speciale aanbieding die geldig zullen zijn op deze dag.

Kinderen van leden van Helios die een zakcentje bij willen verdienen mogen spullen verkopen op de kleedjesmarkt (op het grasveldje naast Helios). Alles op de Summerfair zal te maken hebben met zomer, sport, spel, beauty, gezondheid en gezelligheid.

Groepslessen die aansluiten bij deze thema’s zijn op deze ochtend gratis toegankelijk om eens een keer uit te proberen. Het programma is te vinden op de www.heliosnieuwleusen.nl Wil je verzekerd zijn van een plekje dan is het nodig je op te geven via helios@heliosnieuwleusen.nl Voor vragen: 0529 484 375

Contactformulier

    Vragen? Je bent bij ons altijd welkom! Bel 0529 - 48 43 75

    Je kunt ons tijdens openingsuren telefonisch bereiken. Uiteraard kun je ons ook een mailtje sturen of een berichtje achterlaten via het contactformulier.