Fitclub

Samen werken wij aan jouw doelen

Professionele begeleiding op basis van voeding, sport en leefstijl

Behaal jouw doel in 10 weken

Fitclub cursus

Een pondje meer of minder, daar hebben we allemaal wel eens last van. Gelukkig is dat meestal snel te verhelpen. Als je op tijd in actie komt tenminste! Doe je dat niet, dan loopt het uit de hand: van 2 kilo teveel, naar 5, 10, 15, 20, 40 of nog meer…. Laat het niet zover komen! Een slanker leven is niet alleen een gezonder, maar ook een fitter en blijer leven! Rond het 30e levensjaar daalt onze stofwisseling in rust met 8 tot 12 procent. Hoe ouder, hoe meer moeite je dus moet doen om op gewicht te blijven.

Zo behaal jij 100% jouw doel

Hoe gaan wij te werk

Volg een voorlichtingsbijeenkomst van de cursus of kom een keer bij ons langs op afspraak. We leggen uit hoe het traject in elkaar steekt, welke gegevens wij van je willen weten, zoals bijvoorbeeld persoonlijke omstandigheden, jouw gewicht, lengte, tailleomvang en lichaamsvetpercentage. Jouw gangbare voeding- en leefpatroon wordt besproken. Het kan zijn dat wij je vragen om een voedingsdagboek bij te houden. Allemaal punten om inzage te krijgen in jouw huidige levenspatroon. Daarna starten we met de cursus of krijg je individueel bewegingsadvies en voedingsadvies.

Aandacht voor jou
100%
Vergoeding via de zorgverzekering
100%
Professionele begeleiding
100%
Voedingsadvies op maat
100%
Online begeleiding
100%

Sport samen met anderen!

Afvalcursus

Drie keer per jaar start een afvalcursus waarin je in 10 weken kunt werken naar een gezond gewicht en waarbij je zelf lichamelijk in conditie komt. Deze cursus is een combinatie van sporten en dieet. Je wordt onder deskundige begeleiding gestimuleerd om jouw huidige levenspatroon te doorbreken. Doordat je in een groep van maximaal 8 deelnemers dezelfde situatie doorloopt, zul je merken dat je genoeg stimulans en drijfveren hebt, om door te zetten. Bovendien is samen afvallen heel gezellig!

Informatie avonden: Maandag 14 januari om 20.00 uur en Dinsdag avond 15 januari om 21.00 uur.

Start nieuwe cursus: Maandag 28 en Dinsdag 29 januari 2019

Deskundige begeleiding

Onder begeleiding van een BGN gewichtsconsulente José Borger en vitaliteitscoach Ronald Kooyman werk je in groepsverband aan blijvend resultaat. In alle gevallen is het voedingsadvies maatwerk, omdat de stofwisseling in combinatie met het bewegingsprogramma voor iedereen anders werkt. Lees hier meer over BGN gewichtsconsulent.

Vergoeding via zorgverzekeraar

Verzekeringsmaatschappijen doen er alles aan om mensen gezond oud te laten worden, daarom wordt veelal een afvalcursus onder deskundige BGN begeleiding vergoed. Wil je meer weten of jij zorgvergoeding krijgt, klik dan hier.

Voor ieder wat wils

Onze afval programma's

Fitclub

Behaal jouw doelen

Online gewichtsconsulent

Het perfecte programma voor het behouden van jouw gewicht

Sport & voeding

Sporten alleen is niet alles. Het valt en staat met de juiste voeding

Supermarktsafari

Leer productinformatie lezen en maak gemakkelijker gezondere keuzes

Advies

Op naar een gezondere leefstijl met ons voedings- en bewegingsadvies

Kids2fit

Op naar een gezonde leefstijl voor jouw kind

Contactformulier

Vragen? Je bent bij ons altijd welkom! Bel 0529 - 48 43 75

Je kunt ons tijdens openingsuren telefonisch bereiken. Uiteraard kun je ons ook een mailtje sturen of een berichtje achterlaten via het contactformulier.

  • Maandag: 08:30 - 12:00 & 13:00 - 22:00
  • Dinsdag - Donderdag: 08:30 - 22:00
  • Zaterdag: 08:30 - 12:00

    Zondag: 09:00 - 12:00

Helios sport & performance

  • Burg. Backxlaan 175
  • 7711 AD Nieuwleusen
  • Tel: 0529 - 48 43 75
  • Mail: helios@heliosnieuwleusen.nl
  • www.heliosnieuwleusen.nl