Fitness individueel

Een op maat gemaakt fitnesschema speciaal voor jou!

Zelf trainen op basis van een persoonlijke fitnessschema

Fitness individueel

Hoe werkt het

Individueel fitness betekent dat jij zelf met een persoonlijk op maat gemaakt schema in onze sportschool gaat trainen. Dit kan op fitness toestellen in de fitness ruimte, cardio of kracht training of met de Kinesis wand. Je kunt trainen voor conditie, balans, kracht stressvermindering of afvallen.

Bij jouw eerste bezoek heb je een persoonlijk gesprek en een test met onze fitnessinstructeur en  zal naar aanleiding daarvan een persoonlijk schema op maat voor jou samengesteld worden. Na elke 8 weken zal jouw schema met jouw trainer worden geëvalueerd en indien nodig aangepast worden. Wij leggen je uit hoe je de apparaten kunt instellen en gebruiken, welke houding je aan moet nemen en nog veel meer!

Met onze gratis Helios App ben je in staat om jouw voortgang d.m.v. een app op de telefoon of tablet te volgen, bij te houden en aan te passen. Indien je tussentijds behoefte hebt aan aanpassing, dan kun je ook een instructeur vragen die doorlopend in de fitnesszaal aanwezig is of een afspraak maken voor een persoonlijk gesprek. Heb je vragen of wil je een gratis proefles volgen of jezelf aanmelden? Klik dan bovenaan in de hoofdmenubalk op “Gratis proefles” of op  “Schrijf je in”.

Alle voordelen op een rij

Onderscheidende factoren

Wij vinden het belangrijk dat jij optimaal plezier beleefd aan het sporten bij Helios Sport & Performance. Heb je speciale wensen? Geef deze dan tijdens het intake gesprek aan ons door en dan kunnen wij kijken wat we voor jou kunnen doen. 

Aandacht voor jou
100%
Persoonlijk fitnessschema
100%
Begeleiding tijdens het sporten indien gewenst
100%
Veel verschillende toestellen
100%
Elke 8 weken een nieuw fitnessschema
100%

Contactformulier

    Vragen? Je bent bij ons altijd welkom! Bel 0529 - 48 43 75

    Je kunt ons tijdens openingsuren telefonisch bereiken. Uiteraard kun je ons ook een mailtje sturen of een berichtje achterlaten via het contactformulier.

    Helios sport & performance