Klantervaringen

Wat klanten van Helios Sport & Performance vinden

Wij willen graag dat iedereen zich bij Helios welkom voelt. Wij streven naar persoonlijke aandacht en betrokkenheid naar onze klanten. Wij maken dan ook tijd voor een praatje, een helpende hand en een luisterend oor. Helios is een plek waar mensen met allerlei verschillende achtergronden elkaar regelmatig ontmoeten om samen of individueel te sporten. Iedereen is welkom en belangrijk. Ons team bestaat uit ervaren en opgeleide trainers en coaches. Regelmatig volgen zij bijscholingen en cursussen van de nieuwste ontwikkelingen om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn. Onze trainers en coaches helpen en motiveren jou om jouw doelen te bereiken. Van personal training tot een persoonlijk trainingsprogramma op de fitness. We testen en meten en plannen regelmatige evaluaties.

Echter, wat zou Helios zijn zonder haar trouwe klanten? Wij vinden het daarom ook belangrijk dat wat wij willen uitdragen ook daadwerkelijk zo door jou als klant wordt ervaren.

Jij als klant bent daarom bij uitstek de beste recensie voor ons en anderen. Op deze manier kunnen wij meten of datgene wat wij uit willen dragen en uit willen spreken, ook daadwerkelijk waargemaakt wordt.

Wat zeggen onze klanten

Contactformulier

    Vragen? Je bent bij ons altijd welkom! Bel 0529 - 48 43 75

    Telefonisch zijn we tijdens onderstaande openingstijden bereikbaar. Via Email kun je ons 24/7 bereiken! 

    Helios sport & performance