Muscle shape programma

Gericht op spieropbouw en het "shapen" van het lichaam

Een perfect op jouw afgestemd plan voor spieropbouw en het "shapen" van het lichaam

professionele begeleiding

Hoe werkt het

Woensdag 11 november starten we weer  het muscle shape program. Dit is het 3e programma wat we draaien na 2 eerdere programma’s met veel resultaat!

Tijdens het muscle shape program werken we met de bodybuilding methodes van Menno Henselmans. Dit zal de meesten niks zeggen, maar we gaan even kort uitleggen wat deze manier van trainen inhoud.

We zijn allemaal op youtube of google wel eens op zoek naar het wondermiddel om nu echt eens resultaat te boeken in de sportschool. De een zegt dit en de ander zegt weer dat en ondertussen is de kans groot dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Dit resulteert vaak in het geloven van de verkeerde informatie waardoor je geen stap dichterbij je doel komt.

 

De kracht van dit programma is de wetenschappelijke benadering. Wij maken vanuit deze wetenschap en aan de hand van een krachttest een optimaal trainingsprogramma. In een half jaar tijd maken we jullie weg wijs in de fitness jungle. We bieden uiteraard niet alleen een trainingsprogramma aan, maar gaan ook flink de diepte in over voeding, slaap/stress en eigenlijk alles wat er komt kijken bij het optimaliseren van je trainingsweek.

Wil jij nu echt een keer spierballen kweken of wil je nu echt een keer gericht werken richting die ronde billen? Doe dan mee met het muscle shape program!

Woensdag 25 november om 19:00 is er een informatie avond waarbij we nog meer uitleggen over dit programma en waar we al jullie vragen kunnen beantwoorden. 11 november start het programma. Je kan ook altijd onze instructeur Thomas aanspreken op de fitness om hem wat vragen te stellen.

Kosten: € 79,- per maand
Duur van het programma: 6 maanden

Voor ieder wat wils

Onze andere personal training trajecten

Small group PT

Behaal samen met anderen in een kleine groep jouw resultaten

1 op 1 begeleiding

1 op 1 professionele begeleiding voor optimaal resultaat

PT aanbiedingen

Bekijk hier alle scherpe aanbiedingen voor de personal training trajecten

Contactformulier

    Vragen? Je bent bij ons altijd welkom!
    Bel 0529 - 48 43 75

    Je kunt ons tijdens openingsuren telefonisch bereiken. Uiteraard kun je ons ook een mailtje sturen of een berichtje achterlaten via het contactformulier.

    Helios sport & performance