New Year Fit

Klaar Met De (Corona) Kilo's?

Professionele begeleiding op basis van voeding, sport en leefstijl

New Year Fit! Behaal jouw doel in 10 weken

Ben jij ook zo klaar met de coronakilo’s? 

Nu is het meer dan ooit belangrijk om gezond en fit te zijn. Zeker nu we weten dat overgewicht een extra risicofactor kan zijn als je het Corona virus zou oplopen.

Helios wil zoveel mogelijk mensen helpen bij het krijgen en behouden van hun ideale gewicht. Daarom hebben wij een 10 weekse online afvalcursus opgezet voor personen van 18 tot 100 jaar die goed voor zichzelf willen zorgen en een aantal kilo’s kwijt willen. Deze cursus is ook opgezet voor de niet-sporter dus laat je niet tegenhouden als je minder tijd hebt om te sporten dan je zou willen.

Mail voor 9 januari naar j.borger@heliosnieuwleusen.nl dan krijg je de nodige inloggegevens en instructies om de online presentatie op 11 januari om 20:00 uur te kunnen volgen. Tijdens de presentatie krijg je uitleg over de inhoud van de cursus.

Na het volgen van de presentatie kun je bepalen of je deelneemt aan de afvalcursus.

Een afvalcursus onder deskundige BGN begeleiding wordt via de zorgverzekeraar (deels) vergoed indien je aanvullend verzekerd bent.
Kosten voor de 10-weekse cursus: € 199,-

Contactformulier

    Vragen? Je bent bij ons altijd welkom! Bel 0529 - 48 43 75

    Je kunt ons tijdens openingsuren telefonisch bereiken. Uiteraard kun je ons ook een mailtje sturen of een berichtje achterlaten via het contactformulier.

    Helios sport & performance