Helios Outdoor lessen

Doe mee met onze Outdoor lessen en blijf fit!

Onze outdoor lessen - Vanaf nu te boeken!

We mogen weer outdoor lessen organiseren! Uiteraard moeten we daarbij wel de Corona regels in acht nemen. 

*SCROLL NAAR BENEDEN VOOR HET ROOSTER VAN DE OUTDOOR LESSEN

1. Je kunt je voor een outdoor les aanmelden door je aan te melden via de Helios app, de mail of door telefonisch contact met ons op te nemen.

2. In de outdoor lessen hebben we plek bij de groepslessen voor maximaal 16 deelnemers en de function zone fitness trainingen 10 plekken. Helaas, vol = vol. Blijkt dat bepaalde lessen erg populair zijn en er leden zijn die niet deel kunnen nemen, dan zullen wij het rooster opnieuw bekijken en eventueel extra lessen inplannen.

3. De lessen zijn een week van tevoren te boeken. Dit doen wij om te voorkomen dat er ver vooruit geboekt wordt en er dan leden zijn die niet mee kunnen doen.

4. Je kunt de les tot minimaal een uur van tevoren reserveren. Dit doen wij in verband met de weersvoorspellingen voor de outdoor lessen.

5. Je mag 1 á 2 lessen in de week vooruit boeken. Zo geven we iedereen de kans om zich aan te melden. Mocht er op het laatste moment nog genoeg plaats zijn bij een les, dan mag je nog een extra les boeken.

6. Small group leden die een abonnement voor 2x of onbeperkt sporten per week hebben, mogen 1x per week een individuele training of een training met een eigen groepje boeken. Dit dient echter altijd in overleg met Thomas Klein-Ganseij te gaan. Mail naar Thomas via t.kg@heliosnieuwleusen.nl om een afspraak te maken.

7. Als het regent of gaat regenen, zullen we minimaal een uur van tevoren aangeven of de training wordt omgezet naar een livestream les voor binnen of een alternatief programma voor thuis.

8. Kleed je met laagjes aan zodat je het warm genoeg hebt en eventueel iets uit kunt doen.

9. Neem een eigen handdoek en bidon mee.

10. In verband met de Corona regels is het NIET mogelijk om bij Helios na de les te douchen.


*Veiligheidsregels*

Wij streven naar een veilige omgeving voor onze clubleden en medewerkers en werken dan ook met strikte hygiëne en veiligheidsregels.

De hygiëne en veiligheidsregels staan op onze website en hangen bij de ingang van de sportaccommodatie en worden regelmatig herhaald.

Beschermingsmiddelen (Handschoenen) en desinfectie middelen zijn aanwezig.

Hygiene en veiligheidsregels:

1.     Voor alles geldt: gezond verstand gebruiken staat voorop

2.     Blijf thuis als je een van de volgende (ook milde!) symptomen hebt: neusverkoudheid, hoesten, benauwdheid of koorts;

3.     blijf thuis als iemand in jouw huishouden koorts (vanaf de 38 C°) en/of benauwdheidsklachten heeft. Als iedereen 24 uur geen klachten heeft, mag je je kind weer laten sporten en naar buiten;

4.     Blijf thuis als iemand in jouw huishouden positief getest is op het nieuwe coronavirus (COVID-19). Omdat je tot 14 dagen na het laatste contact met deze persoon nog ziek kunt worden, moet u thuis blijven tot 14 dagen na het laatste contact;

5.     Hoest en nies in je elleboog en gebruik papieren zakdoekjes

6.     Was je handen met water en zeep voor en na bezoek sportlocatie

7.     Kom niet eerder dan 10 minuten voor de sportactiviteit aan op de sportlocatie en ga direct daarna naar huis.

8.     Volg de aanwijzingen van de medewerkers en volg alle instructies d.m.v. tape, bordjes etc. op.

9.     Kom je op de fiets, plaats je fiets dan in de aangegeven vakken in de fietsenrekken. Houd altijd minimaal 1,5 m afstand.

10.  Het pand is gesloten. Ga voor je bezoek thuis naar het toilet. Kom dus in sportkleren en douche thuis

11.  Vermijd het aanraken van je gezicht;

12.  Schud geen handen;

13.  Hou minimaal 1.5 tot 3 meter afstand tot elkaar.

14.  Hoewel wij zorgdragen voor het ontsmetten van de gebruiksmaterialen mag je altijd van te voren als nog de te gebruiken materialen zelf ontsmetten

15.  Trainingsmateriaal wordt door 1 persoon gebruikt of trainingsmateriaal dat tijdens de training worden gebruikt, worden direct na gebruik door de     deelnemer met desinfectie gereinigd.

16.  Neem je eigen bidon met drinken en eigen handdoek mee.

17.  Volg aanwijzingen van de medewerkers op

Contactformulier

    Vragen? Je bent bij ons altijd welkom!
    Bel 0529 - 48 43 75

    Helios sport & performance