Rugprogramma

Voorkom of verhelp rugklachten met ons rugprogramma

Rugprogramma

Wat houdt de les in

De combinatie van lang stil zitten en weinig sporten leidt tot zwakke rugspieren. Bij fysiek zwaar werk in de zorg en bouw is de belasting van de rug groot. Voel jij af en toe jouw rug of nek? Volg dan het Rug, Sterk & Fit programma. Hiermee maak jij jouw rug sterker en fitter en voorkom je rug- en nekklachten

10 weken programma
Na het intakegesprek wordt een Persoonlijke Actieve Rugtest (PAR test) afgenomen met onze FlexChair. Deze stoel is gekoppeld met de computer en hierop kunnen wij het beweeggedrag van jouw rug aflezen. Onder begeleiding van een Personal Coach volg jij een eerste training. Met de Weak Link Analyse stemmen wij jouw trainingsprogramma op maat af. In de daarop volgende weken train je minimaal 3x per week, afwisselend op de FlexChair 30 minuten of 60 minuten in de fitnesszaal (in de eerste weken onder begeleiding van jouw coach). In de laatste week van het programma nemen wij opnieuw de PAR test af om de eindsituatie in kaart te brengen.

Meer weten?
Bel voor meer informatie over het Rug, Sterk & Fit programma of het maken van een afspraak met +31 (0)529 – 48 43 75.

Jouw rugprogramma instructeurs

Marjorie Borger

Helen Roestenburg

Les indicatoren

10 weken programma helemaal afgestemd op jouw rug
100%
Persoonlijke Actieve Rugtest met de FlexChair en Weak Link Analyse
100%
Directe stimulering en activering van de diepere buik- en rugspieren
100%
Onder begeleiding van een gecertificeerde Personal Coach
100%

Contactformulier

    Vragen? Je bent bij ons altijd welkom! Bel 0529 - 48 43 75

    Je kunt ons tijdens openingsuren telefonisch bereiken. Uiteraard kun je ons ook een mailtje sturen of een berichtje achterlaten via het contactformulier.

    Helios sport & performance